foradia subscriutegrat

Comença el recompte de vots

Han obert hui 24 de maig a les 9 del matí els 21 col·legis electorals • A menys de dues hores abans de tancar els col·legis electorals 25.636 alcoians, hi havien exèrcit el dret al vot • Total normalitat confirmant-se la total absència d’incidents destacables

eleccions municipals lesmuntanyes alcoi

Cues per votar en els col·legis electorals d’Alcoi./lesmuntanyes.com

La jornada electoral a Alcoi s’ha desenvolupat amb total normalitat confirmant-se la total absència d’incidents destacables, amb un índex de participació que és mitjanament superior al de les anteriors eleccions municipals i autonòmiques. La participació ha estat menor de l’esperada per aquestes eleccions locals i autonòmiques i en el País Valencià relativament alta en comparativa a les dades de l’Estat Espanyol.

Han obert hui 24 de maig 2015 a les 9 del matí els 21 col·legis electorals amb 88 taules per la celebració d’aquestes eleccions a l’Ajuntament d’Alcoi i les Corts Valencianes, els votants a la ciutat d’Alcoi cridats a les urnes és de 47.123 segons les dades del Ministeri de l’Interior.

eleccions municipals alcoi 2015La participació a la ciutat d’Alcoi en diferents hores a les taules electorals sobre les 2 del migdia el 42,46%,  i a les 18,24h. de la vesprada el 54,40%, a menys de dues hores abans de tancar els col·legis electorals 25.636 alcoians, hi havien exèrcit el dret al vot.

Finalment, el moment més excitant de tots, el recompte de vots ha començat a les 20 hores.

En poques hores sabrem els resultats. Sembla una tendencia política diferent a les anterior elecciones municipales i autonòmiques de fa quatre anys i d’ença les eleccions a Europa marca els partits polítics.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *