lasarga ajualcoipresuparticipa

El PP d’Alcoi denuncia que el Govern volia pagar una factura personal amb fons públics

• Segons detalla el PP, el govern de Toni Francés va presentar una factura de l'Hotel Savoy amb el nom de “Cóctel de despedida i bienvenida Conecjales/Alcaldía”, amb un import de 605 euros. • "Un pagament que s'hauria realitzat si des de l'oposició no s'haguera detectat”.


El PP d’Alcoi denuncia que el Govern del PSOE va fer l’intent de pagar amb fons públics una factura privada: un pagament que s’hauria realitzat si des de l’oposició no s’haguera detectat”.

Segons detalla el PP, el govern de Toni Francés va presentar una factura en la comissió Informativa Hisenda i Governació de l’Hotel Savoy amb el nom de “Cóctel de despedida i bienvenida Conecjales/Alcaldía”, amb un import de 605 euros.

En l’esmentada comissió informativa, des del Partit Popular es va preguntar sobre aquesta factura, a causa que coincidia amb el dia de la presa de possessió de la nova Corporació Municipal.

Des del Govern Municipal, la regidora Lorena Zamorano va respondre, segons el PP, “que aquesta factura era del menjar al qual van assistir tots els regidors de la corporació el dia de la presa de possessió“.

Des dels partits de l’oposició se li va recriminar que “des de l’oposició no s’havia anat a cap còctel i que tampoc es creia apropiat que l’Ajuntament sufragara aquesta despesa, perquè pertany a un àmbit personal“.

En aquell moment es va decidir apartar la factura del dictamen de la comissió fins a esbrinar què havia succeït.
Sobre aquest tema no s’ha sabut gens fins a una recent comissió informativa, quan des del Partit Popular s’havien tramitat les corresponents preguntes per a conéixer si era correcte el concepte d’aquesta factura i si s’havia abonat d’alguna altra manera.

La resposta del Govern de Toni Francés va ser, afegeix el PP, “que havia sigut un error”. Des del Partit Popular comuniquen que “preocupa aquesta situació, ja que el pagament de la factura s’ha hagut d’ordenar per algun regidor del govern perquè arribe a ser tramitada. Un pagament que s’hauria realitzat si des de l’oposició no s’haguera detectat”.

Davant aquesta situació el portaveu popular, Rafa Miró, explica que “cal tenir en compte que algun regidor del govern de Toni Francés va haver de tramitar la factura perquè es pagara. Davant aquesta nefasta gestió, no sabem el que està ocorrent amb altres factures i per aquest motiu he de llançar la pregunta: què estan fent els socialistes amb els diners públics?, si no s’havia de pagar, com pot ser que no siguen capaços de detectar aquesta situació?”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *