foradia subscriutegrat

Assemblea de Guanyar per a debatre mocions i memòria històrica alcoiana

• Demanem que s’eliminen els símbols relacionats amb la dictadura.

15193482_673951426116041_2137039640189393893_n

Guanyar Alcoi convoca una assemblea oberta amb xerrada-col·loqui per a debatre sobre la memòria històrica i el patrimoni. Serà e dimecres 23 de novembre a les 19.30 h al Centre Cultural Mario Silvestre, (Casa de la Cultura).

Allí es deliberarà sobre el sentit del vot del Grup Municipal Guanyar Alcoi a les mocions que es presenten al Plenari. A continuació, s’ha organitzat una taula rodona amb experts per tractar i debatre sobre memòria històrica i patrimoni. La Portaveu Vicky Llàcer comenta que “la idea és suscitar el debat entre els assistents i reflexionar sobre la necessitat de conservar el patrimoni i eliminar símbols relacionats amb el franquisme”.

I continua dient que “des de Guanyar Alcoi presentarem al proper Plenari Municipal propostes relacionades amb el Patrimoni: demanem que el catàleg i inventari de béns de la ciutat s’actualitze i s’establisca un calendari d’actuacions per protegir-los; i amb la memòria històrica: demanem que s’eliminen els símbols relacionats amb la dictadura que encara resten a Alcoi”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *