foradia subscriutegrat

El Gratis i la difusió de l’art i la cultura del nostre entorn

• Aquesta edició d’El Gratis li la dediquem a un dels grans artistes alcoians i del País Valencià, Ovidi Motllor • Perquè és precisament aquesta una de les vessants fonamentals del periòdic: defensar les manifestacions culturals i artístiques del nostre entorn

Aquesta edició d’El Gratis li la dediquem a un dels grans artistes alcoians i del País Valencià, Ovidi Motllor. Iniciem un espai a la primera pàgina per a les lletres de les seues cançons. I li dediquem la portada, amb una il·lustració d’altre dels grans artistes alcoians, Antoni Miró.

És un honor comptar cada quinzena amb la secció “Imatge i Poesia“, on una de les imatges d’Alcoi creada per aquest pintor, destacat a escala internacional, delecta els nostres ulls, complementada amb les lletres poètiques de Josep Sou. Estètica artística genuïna i de qualitat.

Perquè és precisament aquesta una de les vessants fonamentals del periòdic: defensar les manifestacions culturals i artístiques del nostre entorn. Fer difusió d’elles per tal que arriben i es coneguen entre tots els nostres lectors, que s’estenen per les comarques centrals. Per exemple, aquesta edició, donem a conéixer l’exposició que el mateix Antoni Miró realitzarà a Xàtiva, es tracta de “Personatges”, representacions realistes, a gran mida, de grans figures valencianes, com són Raimon (Fill Predilecte de Xàtiva, per cert), Joan Fuster o Isabel Clara Simó.

Per altra banda, en la línia d’analitzar els temes candents de l’actualitat, entre altres, hem parlat amb el Col·lectiu 8 de Març i Dones de l’Alcoià i El Comtat, qui ens assabenten de la vaga del Dia de les Dones i de totes les raons que li donen suport.

Comencem també amb les entrevistes als càrrecs festers d’Alcoi. José Luis Calbo, alferes cristià per la filà Tomasines, ens comenta tots els detalls de la seua preparació i posada en escena.

Tot això, i molta més cultura, actualitat i anàlisi, podreu gaudir amb un exemplar, que podreu arreplegar al teu establiment de referència. Sempre amb la col·laboració dels millors comerços i serveis de l’entorn.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *