foradia cdturisme

106 joves i adults iberuts voluntaris mediambientals

Un total de 106 iberuts voluntaris, joves i adults protegiran i vetllaran per la seguretat i manteniment dels paratges naturals del municipi amb la finalitat d'evitar incendis i altres accidents propis de l'estiu.

Voluntariado  Ibi

Aquest dijous 3 de juliol ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ibi la presentació del Voluntariat Mediambiental 2014. Un projecte voluntari que el Consistori desenvolupa des de fa anys i que consisteix a formar un grup de joves i adults per vigilar les muntanyes i l’entorn natural de la localitat durant l’època estival.

Aquest any, un total de 106 iberuts voluntaris, joves i adults protegiran i vetllaran per la seguretat i manteniment dels paratges naturals del municipi amb la finalitat d’evitar incendis i altres accidents propis de l’estiu. Així mateix, els voluntaris també realitzaran tasques de neteja. Els voluntaris duran a terme aquesta labor del 7 de juliol al 31 d’agost i es distribuiran en grups per vigilar el Paratge Natural de Sant Pascual, el Barranc dels Molins, Saint Lucia, San Miguel, Quatre Vents, el Barranc de la Boquera, Villalobos i Sierra dels Carrascals.

La regidora de Medi ambient, Isabel Roelas, els ha donat la benvinguda, agraint-los la seua acció voluntària i la seua participació en una labor tan important com la de vigilar i cuidar els paratges naturals. “Aquest estiu comptem amb més voluntaris que cap altre any i això demostra la implicació dels nostres joves en la cura dels nostres boscos i del medi ambient

Font: Redacció, lesmuntanyes


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *