foradia subscriutegrat

El Bus de les festes d’estiu als pobles en marxa

Joventut torna a organitzar el Bus de la Festa després de l’èxit de la seua primera edició. L’any passat 450 joves alcoians van gaudir de les festes dels municipis veïns de forma segura. Enguany els destins seran Millena, Benimarfull, Alcosser i Gaianes.

bus_de_la_festa_web

La Regidoria de Joventut posa en marxa de nou el Bus de la Festa, després del gran èxit que va tindre la iniciativa el passat estiu entre els joves alcoians que van gaudir d’aquest servei per primera vegada en la ciutat. El Bus de la Festa és un servei que permet als joves acudir a les festes dels municipis veïns amb autobús, evitant així l’ús de vehicles particulars amb el risc que això comporta.

El servei va destinat a tots els joves a partir de 14 anys, encara que els menors de 18 anys només podran comprar els tiquets del Bus de la Festa adjuntant l’autorització paterna que es facilita a la Regidoria.

Enguany, el bus traslladarà als joves a 4 destins:

  • Millena, el dissabte 12 de juliol;
  • Benimarfull, el 2 d’agost;
  • Alcosser, el 30 d’agost;
  • Gaianes, el 6 de setembre.

Els tiquets per a la primera eixida estan a la venda des de l’1 de juliol en la Regidoria de Joventut, situada en el carrer Major, 10, i la resta de destins una vegada s’haja realitzat l’anterior.

Els horaris d’enguany, veient la demanda dels usuaris l’estiu passat, es retarden mitja hora, de forma que les eixides seran a les 22.30, 23.30 i 00.30 hores,  i la tornada a Alcoi a les 4.30, 5.30 i 6.30 hores.

Els punts de recollida i parada de l’autobús seran en el Centre Comercial Alzamora, l’Alameda (a l’alçada d’El Teix), i a Juan Gil Albert, enfront de l’estació d’autobusos.

En l’autobús no es podran comprar tiquets, i tant en l’accés al bus com durant tot el trajecte, els joves estaran acompanyats d’un monitor juvenil. El preu del bitllet continua sent de 4 euros, anada i tornada incloses, i el pagament es realitzarà en la Regidoria de Joventut amb targeta bancària.

La regidora de Joventut, Maria Llopis, explica que “aquest estiu Alcoi torna a tindre, per segon any consecutiu, el Bus de la Festa perquè els joves de la nostra ciutat tinguen l’oportunitat d’assistir a les festes de les localitats de les nostres comarques sense haver de conduir per a gaudir de l’oci segur”. A més, l’edil de l’àrea afegeix que “també és un bon servei per a molts pares que agraeixen saber que els seus fills tenen un bitllet per a tornar en un transport adequat i amb un horari tancat”.

L’any passat, la Regidoria de Joventut va programar tres festes a les quals va afegir una altra més, seguint les opinions que van reflectir les enquestes que es van realitzar als usuaris. En total, i al final de l’estiu, més de 450 joves van utilitzar aquest servei sent majoritàriament els joves de 16, 17 i 18 anys els usuaris del Bus de la Festa. Enguany, i seguint també l’opinió dels joves, s’ha modificat lleugerament l’horari i s’ha canviat la festa que menys demanda va tindre per Alcosser, un destí que també es va sol·licitar en les enquestes.

Font: Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *