foradia elgrat

‘Marxa Mundial pel Clima’ a Alcoi diumenge 29 de Novembre

• Concentració 'Marxa Mundial pel Clima' diumenge 29 de Novembre a la plaça d'Espanya d'Alcoi • Tindran lloc a tot el món mobilitzacions 'Aturem el canvi climàtic. Exigim compromisos ara!' • "21a Conferència de les Parts (COP21) de la Convenció Marc de Nacions Unides" sobre el Canvi Climàtic

logo-marcha canvi climatic alcoi

 ‘Marxa Mundial pel Clima’ diumenge 29 de Novembre a la plaça d’Espanya d’Alcoi a les 13.15 h., concentració per exigir compromisos de reducció d’emissions ambiciosos, vinculants i immediats.

Milers de persones de cada racó del món estan organitzant-se per prendre els carrers el 29 de novembre, hores abans del cim climàtic que se celebrarà a París del 30 de novembre a l’11 de desembre.

A Alcoi, diverses organitzacions convoquen aquesta concentració. Manifest

Per això, el dia abans que es reuneixen els líders mundials, el diumenge 29 de novembre, tindran lloc a tot el món mobilitzacions per tal de pressionar sobre les negociacions.

Necessitem pressionar per aconseguir un acord ambiciós per combatre l’escalfament climàtic. Ecologistes en Acció vol que quede clar que solament un canvi de model serà capaç de frenar el canvi climàtic i que no estem disposats a tolerar les falses solucions que busquen tant sol perpetuar un model injust i profundament desigual.

Cal recordar, que el 30 de novembre començarà a París la 21a Conferència de les Parts (COP21) de la Convenció Marc de Nacions Unides” sobre el Canvi Climàtic. És una fita molt important, ja que cal que s’hi arribe a un acord internacional vinculant, aplicable a tots els països, de reducció de l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, a fi de mantindre el calfament del planeta almenys per davall dels 2ºC

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *