foradia cdturisme

Nou espai esportiu públic al Barranquet de Soler

Porteries per al nou espai públic junt al Barranquet de Soler. Aquesta setmana s’han instal•lat i la nova àrea esportiva i ja està en ús.

parc flor de neu

Aquesta mateixa setmana s’han instal•lat dues porteries a l’àrea pública situada junt a la Plaça Júniors Flor de Neu, al nou espai públic junt al Barranquet de Soler. Amb aquests elements l’àrea pública disposarà d’un xicotet camp per a la pràctica de futbol, d’ús públic i obert. Des del moment en què es va inaugurar el nou espai, en acabar-se les obres d’ampliació del Col•legi Sant Roc, el propi alcalde Toni Francés es va comprometre a instal•lar aquests elements per a que el barri puguera comptar amb una nova superfície pública per a la pràctica de l’esport.

Des del Centre d’Esports s’han fet les gestions oportunes, i el cost dels elements ha estat assumit el Departament d’Obres i Serveis: al voltant de 3.000 euros. Són porteries antivandàliques, de metall, que ja estan en ús i des del primer moment han tingut gran èxit entre els veïns més joves.

Segons el director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig: “Des que es va inaugurar la plaça l’alcalde ens va encarregar que quan fóra possible s’instal•laren aquestes porteries, i ara per fi la zona pot ser utilitzada per a practicar futbol. Des del Centre d’Esports estem convençuts que és una idea ben interessant que als barris puguen haver espais per a la pràctica esportiva, sobretot pensant en els més menuts, i en què puguen dedicar el temps d’oci a fer esport”.

Font: Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *