foradia subscriutegrat

Més de 300 persones es concentren a Ibi demanant unes pensions públiques dignes

• Els pensionistes demostren així que no han sucumbit a l’oferta del Govern de Rajoy segons la qual pujaria les pensions un 3% de pressupost de les pensions • A Alcoi s’ha convocat la següent concentració per al dia 5 de maig, “per unes pensions públiques justes”

Més de 300 persones s’han concentrat a Ibi per tal de reclamar un sistema de pensions públic digne. Igual que ho han fet en nombrosos municipis de tot l’Estat espanyol.

Els pensionistes demostren així que no han sucumbit a l’oferta del Govern de Rajoy segons la qual pujaria les pensions un 3% de pressupost de les pensions, en lloc de fer-ho un 0’25%, com va plantejar abans que començara el cicle de mobilitzacions.

Aquesta última concentració s’ha centrat a rebutjar i denunciar el projecte europeu anomenat PEPP, “que pretén consolidar i beneficiar les pensions privades en detriment de les públiques”.

Pel que fa a Alcoi, aquesta concentració no s’ha convocat per dos motius: el primer, perquè l’Ajuntament ja es va posicionar, a petició de Compromís, en contra del projecte PEPP. I el segon, perquè són dies d’organitzar i viure les festes municipals.

A Alcoi s’ha convocat la següent concentració per al dia 5 de maig, “per unes pensions públiques justes”, per part de la Coordinadora de L’Alcoià i El Comtat en Defensa de les Pensions Públiques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *