foradia subscriutegrat

L’Alcalde hauria de lamentar-se menys

L'Alcalde hauria de dedicar-se a resoldre els problemes de la ciutat i lamentar-se menys. El PP també vol anunciar que la Generalitat aquesta setmana ha procedit al pagament de 260.000 euros en favor de l'Ajuntament.

carrer calderon

El carrer Calderón tres anys tancat al trànsit per falta de finançament./ lesmuntanyes.com

El PP entén que el debat en el qual s’ha instal·lat l’Alcalde d’Alcoi, Antonio Francès, sobre les retallades en els càrrecs de confiança i dedicacions exclusives, està allunyat dels problemes reals dels ciutadans. Els populars també acusen al govern d’estar de manera permanent buscant excuses per justificar la seua inacció.

Des del PP sostenen que l’Alcalde ha d’aplicar totes les mesures d’austeritat que considere convenients, encara que crida l’atenció que solament afecten a l’oposició. Però si no es posa a la feina per afrontar i resoldre els problemes dels alcoians, de gens servirà l’anterior. A més, els ajustos del govern de Francès vénen impostos per les mesures i reformes de l’executiu de Mariano Rajoy.

Mentrestant, la realitat és que la llista de temes pendents de solució és cada vegada major:

  • El carrer Calderón tancada al tràfic
  • La Policia Local instal·lada en un conflicte permanent
  • Els Jutjats sense traslladar
  • Falta d’una política industrial que convença als empresaris
  • Falta de manteniment general de la ciutat
  • Preocupant descens d’habitants
  • Retard en la presentació dels Pressupostos de 2014 …

Al Portaveu del PP, Fernando Pastor, li fa l’efecte que “el govern té ja poc, molt poc per oferir a la ciutadana i la pena és que encara queda més d’un any de legislatura, un temps que no pot desaprofitar-se i en el qual podrien fer-se moltes coses”.

Per als populars, Francès i el seu govern han passat tota la legislatura presentant excuses per justificar la seua falta d’operativitat. Segons Pastor, “primer era el deute de la Generalitat, ara les sentències desfavorables, però la realitat és que sempre estan amb el plor i l’excusa per intentar eludir la seua responsabilitat que no és una altra que governar”.

Sobre una de les excuses que el govern ha utilitzat de manera reiterada, el deute de la Generalitat Valenciana, el PP vol anunciar que aquesta setmana s’ha procedit al pagament de 260.000 euros en favor de l’Ajuntament. Aquesta quantitat se sumesca a altres anteriors que minoren de manera considerable el deute que la Generalitat mantenia amb l’Ajuntament.

Pastor ha indicat “aquest govern és especialista a comunicar notícies negatives i, quan té positives les hi calla. És incomprensible, però amb aquest victimisme l’única cosa que s’aconsegueix és generar pessimisme i desconfiança entre els ciutadans”.

Font: Grup Municipal Popular


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *