foradia subscriutegrat

Seu Cocentaina Universitat d’Alacant: Un clima que canvia

Organitzat per la Universitat d'Alacant dins els seus Cursos d’Estiu a Cocentaina. El curs compta amb el meteoròleg de TV3, Francesc Mauri Domènech, i l’ex home del temps de Canal 9, Jordi Payà Serrano

cambio-climatico

El curs compta amb la participació de personalitats com el meteoròleg de TV3, Francesc Mauri Domènech, i l’ex home del temps de Canal 9, Jordi Payà Serrano, a més de reconeguts catedràtics i professors de la Universitat de València i la Universitat d’Alacant.

Cinc professors de Batxillerat de la nostra ciutat, un per cadascun dels centres que imparteixen aquest ensenyament a la ciutat, assistiran des de demà dimarts fins el dijous 10 de juliol al curs ‘Un clima que canvia: investigació i divulgació’, que s’impartirà a la Seu de Cocentaina de la Universitat d’Alacant dins el programa dels Cursos d’Estiu.

Segons indica el regidor d’Educació Manolo Gomicia, l’Ajuntament beca a un docent de cadascun dels centres amb Batxillerat d’Alcoi: Andreu Sempere, Cotes Baixes, Pare Vitòria, Sant Roc i La Salle. El curs tracta de promoure la divulgació sobre el procés de canvi que viu el clima terrestre, els efectes del qual poden afectar seriosament a l’ésser huma en les pròximes dècades.

banneruaLa divulgació d’aquestes qüestions a la societat és bàsica per a la reducció dels efectes del canvi climàtic i els seus riscos associats, especialment en un territori com el nostre, la façana mediterrània, molt sensible als canvis de clima que s’han presentat al llarg de la història.

El regidor d’Educació Manolo Gomicia subratlla que “la celebració d’un curs d’aquestes característiques a les nostres comarques és una bona oportunitat per intentar que les qüestions relacionades amb el canvi climàtic arriben també als centres d’ensenyament mitjançant els seus equips docents, per això hem trobat adequat facilitar l’accés dels professionals de l’educació a una oferta educativa especialitzada sobre com pot afectar el canvi del clima a la nostra societat i en el qual hem de treballar tant des de l’Administració com des dels propi àmbit educatiu per crear consciència sobre la importància del nostre medi”.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *