foradia subscriutegrat

EUPV primer pas per transformar la realitat del País Valencià

Militants i simpatitzants d’EU de la comarca han participat en l’elaboració d’un programa “per a canviar de baix a d’alt el País Valencià”. Lluís Torró va ser ponent sobre finançament autonòmic i al taller sobre serveis socials parlaren Lorena López i Elisa Aleix.

llei dependencia

Al voltant de 20 simpatitzants i militants d’Alcoi i comarca han participat activament els dies 12 i 13 de juliol en les jornades programàtiques d’Esquerra Unida sota el títol “Concretant Somnis” en l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània d’ACPV a la ciutat de València amb gran assistència de militants, simpatitzants i activistes socials, s’han celebrat nou tallers temàtics per debatre les línies prioritàries del programa d’EUPV.

Van reafirmar el rebuig al copagament en l’atenció a la discapacitat i la dependència, Elisa Aleix, de la Plataforma per la Dependència, i Lorena López, treballadors del sector, que van ser ponents al taller del dissabte 13 de juliol: “Serveis socials per a totes i tots” i Lluís Torró, portaveu d’EU a Les Corts,  va parlar el divendres 12 de juliol sobre “El Sistema de Finançament Autonòmic que garantisca els drets socials i laborals al País Valencià”

“Hem de capgirar de baix a d’alt el País Valencià” va dir el coordinador d’Esquerra Unida d’Alcoi, Diego Fernández, es tracta de transformar les resistències als retalls en propostes concretes per governar: “Prioritzar les polítiques de servei a les persones: l’educació, la sanitat, l’habitatge, el benestar social,…” i també assenyala “Però al mateix temps cal construir un nou País Valencià, des de les necessitats més peremptòries de les persones. I això cal fer-ho ara, que la ciutadania conega de primera ma quina serà la alternativa a partir de 2015”.

Fernández assegura que Esquerra Unida ha posat en marxa una maquinària que ja no ha d’aturar-se, una convergència programàtica des de l’esquerra: “Fer fora al PP és una qüestió de salut democràtica imprescindible. Fer fora la corrupció, el nepotisme, el caciquisme, el malbaratament dels recursos i els retalls criminals” 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *