foradia subscriutegrat

Jocs Infantils i entrada GRATIS a les piscines

El dilluns 21 totes les piscines municipals seran gratuïtes per als majors de 65 anys. Dijous, primera jornada d’activitats infantils a la piscina.

piscinesS’ha organitzat diverses jornades especials dins la temporada de piscines a la ciutat, la primera de les quals tindrà lloc el proper dijous: serà una nova jornada amb jocs infantils de 10 a 13 hores a la Piscina Municipal José Trenzano Alós, que a més es complementarà amb entrada gratuïta a la piscina per a tots els menors de 16 anys.

Dilluns següent, 21 de juliol, tindrà lloc una altra jornada especial, en aquest cas dedicada a la gent gran: i és que tots els majors de 65 anys tindran entrada gratuïta a les tres piscines municipals. Aquesta mateixa jornada dedicada als majors es repetirà el dilluns 11 d’agost, mentre que la següent jornada de jocs infantils i entrada de bades per als menors de 16 anys serà el 18 d’agost.

D’aquesta manera, el Centre d’Esports pretén, en paraules del seu director Miguel Juan Reig, “obrir les portes de les piscines a diferents sectors de la població, per a que el màxim nombre de gent possible puga gaudir d’elles durant aquestes jornades que ja estan ben consolidades en el calendari lúdic estiuenc de la ciutat”.

De qualsevol forma, el propi Miguel Juan Reig recorda que l’Ajuntament ha fet un esforç important enguany rebaixant els preus de les tarifes de les entrades a les piscines municipals, amb importants novetats com l’entrada lliure per a menors de 5 anys o la creació d’abonaments familiars per a tota la campanya.

 

piscines 2014Dades d’ús del mes de juny: El Centre d’Esports ha facilitat les dades de les primeres setmanes de la temporada de les piscines municipals, i en aquest primer balanç s’observa un lleuger increment del nombre d’usuaris tant en la venda de tiquets individuals, com en la retirada d’abonaments. El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig atribueix aquest increment a la rebaixa dels preus de les entrades i abonaments, “ja que estem tenint un estiu de moment prou benigne en la temperatura, sense temperatures massa elevades, per la qual cosa no ens haguera estranyat una baixada en els usuaris; doncs no, tot i això en les xifres d’usuaris estem lleugeríssimament per damunt de la passada temporada, quan sí vam tindre onades importants de calor a aquestes alçades de l’any”.

En concret, l’increment es produeix en el total de banyistes del mes de juny, passant de 3.127 usuaris l’any 2013 a 3.131 banyistes en el mes de juny d’enguany: “A banda, a les xifres que tenim del mes de juliol veiem una bona projecció, de forma que si continua la tendència observada a la primera setmana de juliol indicaria que aquest mes també superarà les xifres de l’any passat”, indica el director del Centre d’Esports.
S’ha d’assenyalar, també, que la venda d’abonaments continua en marxa, i fins ara s’han registrat aproximadament 130 bons venuts: al voltant de 50 de tipus familiar per a tot l’estiu; vora 50 més de 20 banys; i al voltant de 30 abonaments de 50 banys.

Font: Ajuntament Alcoi


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *