foradia camaraalcoi

Simulacre d’incendi forestal realitzat per la Unitat Militar d’Emergències als voltants de la Font Roja

• Aquest simulacre s'emmarca dins de l'exercici de l'UME i en el qual s'ha desplegat en la zona un contingent de 350 militars i 90 vehicles.

Un exercici que s’ha desenvolupat als voltants de la Font Roja i ha tingut com a objectiu afavorir la integració amb els organismes competents en emergències i millorar la capacitat de reacció de la UME davant un incendi forestal a la Comunitat Valenciana.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana Juan Carlos Fulgencio acompanyat per l’alcalde d’Alcoi Toni Francés ha assistit al simulacre d’incendi forestal que ha realitzat l’III Batalló d’Intervenció de la Unitat Militar d’Emergències (UME), com a part de l’exercici de lluita contra incendis forestals a la comarca de la Foia d’Alcoi.

En total 60 participants, 14 vehicles i helicòpter d’extinció d’incendis forestals. Comptant amb la participació de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, Creu Roja Espanyola d’Alacant, personal de PC i de l’Agrupació Contra els Incendis Forestals d’Alcoi (ACIF).

El delegat ha destacat la labor que desenvolupa l’UME i “la importància d’aquests simulacres amb els quals es manté l’elevada preparació d’aquest cos militar d’elit”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *