foradia pressupostparticipatiualcoi

Pòdium en el campionat autonòmic de patinatge artístic

El Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic en les categories Aleví i Infantil va tindre lloc en el pavelló del Poliesportiu Municipal de Vinaròs comptant amb la participació de les esportistes alcoianes comptant amb la participació de les esportistes alcoianes.

AUTONOMICO ALEVIN-INFANTIL 2El cap de setmana passat, es va celebrar en el pavelló del Poliesportiu Municipal de Vinaròs el Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic en les categories Aleví i Infantil, comptant amb la participació de les esportistes alcoianes RAQUEL PLA (Aleví), ALBA BOTELLA I NOELIA RUIZ (Infantil), pertanyents al Club Patinatge Artístic Alcoi, i l’esportista LUCIA SILVA (Aleví), pertanyent al CPA Cocentaina.

Amb participació de 20 esportistes en cadascuna de les categories, es preveia una competició bastant renyida per obtenir alguna plaça en el pòdium autonòmic. No obstant això l’alcoiana RAQUEL PLA, després d’un bon programa curt aconseguia situar-se en segona posició en la competició del matí.

Ja a la tarda al programa lliure, no va poder realitzar sense fallades tot el programa, que portava preparat, circumstància que li va condicionar la puntuació final, encara que va poder aconseguir pujar al pòdium autonòmic per primera vegada en aquesta categoria, aconseguint la 3ª posició, molt prop del subcampionat, i millorant la classificació obtinguda l’any anterior, la qual cosa demostra la seua progressió.

En categoria infantil, tant Alba, Noelia i Lucía, van quedar en posicions més distanciades de les primeres posicions, encara que es pot considerar positiva l’experiència en la participació en aquest Autonòmic celebrat en la localitat castellonenca.

Font: CLUB PATINAJE ARTÍSTICO ALCOY


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *