foradia cdturisme

Més que un Trail

Agraïments al Trail Solidari d'Alcoi, per SOLC Ajuda als malalts i familiars afectats per la malaltia del càncer i AECC, Associació Espanyola Contra el Càncer junta d'Alcoi

trail

Amb aquest lema se’ns va presentar aquest any 2016 el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi. Any rere any els membres del Club d’Esports de Muntanya Associació +queuntrail (antic Comando Costereta) com a grup d’amics organitzador d’aquest esdeveniment ens omplin el pit d’il·lusió i ens conviden a gaudir amb ells d’una jornada incomparable.

Més que un Trail…

Tota la família que formem l’Associació SOLC d’ajuda als malalts i familiars afectats per la malaltia del càncer, volem confirmar que, sense cap dubte, així és. Però no sols nosaltres, a tot arreu voltant la província, qualsevol que haja sentit parlar d’aquest trail, si no l’ha experimentat de primera mà, és testimoni d’aquest lema.

Per la generositat demostrada en tot moment, amb l’organització altruista de una cursa que serveix d’estima i unió entre tots els participants i públic assistent, pel “derroche” de energia depositat a l’abast d’una causa que ens afecta a tots i per demostrar-nos que quan ú creu en sí mateix es pot aconseguir qualsevol repte, com entitat beneficiaria de part de la recaptació obtinguda sense la qual aquesta Associació no podria dur a terme moltes de les activitats que ens proposem, SOLC felicita i lloa la inestimable eina que representa per a la societat la consecució del Trail Solidari i als equips participants.

Campanyes solidàries com La donació de sang o arreplegar sabates per l’Etiòpia o Millorem el territori, són una mostra més de l’enorme esforç que desenvolupen iniciatives tan imprescindibles com aquesta.

SOLC us anima a tots a seguir fomentant l’esport, els bons hàbits i la germanor, a participar i col·laborar, voluntària i desinteressadament, a ser feliços a cada instant sense desmerèixer les desavinences que ens sobrevinguen.

En definitiva, ens enorgulleix ser part viva d’aquesta experiència donant fe que el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi és més que un Trail i que cada any se’ns fa més necessari.

Marcela Ripoll Osuna.

Presidenta Solc, Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer 

 

Des de AECC,  

l’Associació Espanyola Contra el Càncer junta d’Alcoi:

Volem posar de manifest el nostre més sincer agraïment a “MESQUEUNTRAIL” i a tots aquells que col·laboradors en esta iniciativa per a poder seguir avant.

El fet d’esta cursa és recaptar fons per a la lluita contra el càncer, açò per a nosaltres és una de les més importants fonts de finançament per a continuar amb el nostre projecte solidari.

Com sabeu, els nostres ingressos es nodrixen de l’entrega desinteressada de persones i organitzacions com vosaltres.

En estos moments, on la incidència del càncer a tots els nivells continua sent molt important, és fonamental poder comptar amb fons suficients per a continuar investigant i intentar la seua desaparició, així com per a ajudar persones i familiars que en estos moments estan patint esta malaltia.

Vosaltres aconseguiu que el nostre lema: JUNTS SOM MES FORTS. Es faça realitat.

Gràcies a tots, per a nosaltres és una victòria comptar amb el suport de tota la gent que fa possible este Trail solidari.

AECC, junta d’Alcoi.

Font: SOLC i AECC./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *