foradia subscriutegrat

Aquest dijous, Alcoi amb Palestina

Diferents entitats, entre elles Unadikum, conviden a la concentració pel recolzament del poble palestí el proper dijous a les 20h., a la Plaça d'Espanya. El lema: 'La Israel sionista Assassina. Pau i terra per a Palestina'

alcoiambpalestina-unadikum

Aquest dijous dia 17 de juliol a les 20h., en la Plaça d’Espanya, i sota el lema ‘La Israel sionista assassina. Pau i terra per a Palestina’, Alcoi diu “no” al genocidi israelí sobre Palestina. Davant la intensificació del bombardejos d’Israel sobre la franja de Gaza, diferents entitats polítiques, socials i de solidaritat, sense importar el color, criden als ciutadans alcoians a la mobilització en contra de l’anomenada operació “Marge Protector”.

cartellpalestina

La concentració de demà a la Plaça d’Espanya es mou per tres raons bàsiques: primerament, mostrar al poble palestí que no es troba sol; a més, Alcoi vol fer una crítica en veu molt alta cap a aquesta agressió sistemàtica d’Israel, augmentada en els últims dies; en tercer lloc, la crida va dirigida a la comunitat internacional, a les institucions supranacionals, als governs, als ajuntaments i a tots els pobles del món “per a què aturin aquest genocidi”.

L’entitat sionista ja porta al voltant de 200 morts (un 30% són menors d’edat) i més de 1000 ferits en la franja de Gaza -no ens oblidem de Cisjordània-. Davant d’aquesta barbaritat, Ximo Nebod, membre d’Unadikum, es mostra indignat: “Els pobles amics de la causa palestina no podem quedar-nos de braços creuats i devem mostrar públicament la mostra repulsa davant la política terrorista d’Israel. Condemnem energèticament a l’entitat sionista“.

alcoiambpalestina

Un 30% dels morts a Palestina són menors d’edat


2 Responses to Aquest dijous, Alcoi amb Palestina

  1. Xavier Termens ha dit:

    La població palestina és víctima del terrorisme islàmic de Hamàs. Llàstima que no feu cap manifestació en contra del veritable agent de genocidi envers la població resident a la franja. M`agradaria molt veure algun de vosaltres posant la vida en perill cada cop que se surt al carrer per passejar al gos, anar de compres o a l’escola i al teball. Cap país que jo conegui hagués tingut la paciència que té Israel envers els palestins i no conec cap àrab resident a Israel que vulgui canviar la nacionalitat israeliana per alguna dels països veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *