lasarga ajualcoipresuparticipa

La III edició de la Mostra de Teatre Escolar comença el 8 d’abril

• Seran 23 les representacions teatrals les que es duran a l’escenari per part de 13 centres educatius i l’Escola de Teatre Municipal. • Alberto Belda valora que “era un projecte que Alcoi tenia pendent, ja que tenim una de les Mostres de Teatre més grans de la Comunitat Valenciana”

La III edició de la Mostra de Teatre Escolar es durà a terme entre els dies 8 i 13 d’abril. Enguany seran 23 les representacions teatrals les que es duran a l’escenari per part de 13 centres educatius i l’Escola de Teatre Municipal.

Cada obra es representarà dues vegades, una pel matí, destinada a la comunitat educativa ( a les 10:00h i a les 11:45h), i una altra per a la vesprada (a les 18:00h i a les 19:30h), oberta al públic. Totes elles es distribuiran en tres espais diferents: al Teatre Principal, la Casa de la Cultura o el Teatre de Salesians.

Els espectacles podran gaudir en les representacions de temàtiques molt variades, incloent-hi aproximacions al teatre musical i el teatre d’ombres. Per altra banda, les obres estaran representades en diferents llengües: valencià, castellà i anglés.

Amb aquesta iniciativa, Alcoi demostra el seu compromís pel foment de les arts i la cultura entre tota la societat. Alberto Belda, regidor d’Educació i Esports a l’Ajuntament, valorava recentment sobre aquesta iniciativa que “era un projecte que Alcoi tenia pendent, ja que tenim una de les Mostres de Teatre més grans de la Comunitat Valenciana”, i que el dia d’avui “ja és tot un èxit: anem creixent a nivell exponencial cada any”.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *