foradia elgrat

El PP veu falta de “feeling” de l’esquerra

Els xocs de PSOE, EU i Compromís evidencien el fracàs del “feeling” de l'esquerra. Per a Pastor “el pitjor és que el desacord de l'esquerra ha impossibilitat que s'hagen pres grans decisions per a l'interés general”.

En la recta final de la legislatura podem afirmar que els continus desacords entre les formacions d’esquerra posen de manifest el fracàs del denominat pacte de progrés i que, en el seu moment, se’ns va vendre com la solució a tots els problemes. A la ruptura del tripartit, i els habituals i públiques picabaralles entre PSOE i EU, cal sumar les acusacions que PSOE i Compromís s’estan creuant sobre adjudicacions a familiars del govern. Aquestes situacions van en detriment de la gestió i, al final, repercuteixen en els ciutadans.

A menys d’un any per a les eleccions municipals i autonòmiques, el PP vol fer balanç de la legislatura i, especialment, de les fórmules que han permés al PSOE mantenir-se en l’alcaldia. Des del PP denuncien que durant aquests tres anys mai hi ha hagut entesa entre les forces d’esquerra, que l’única cosa que ha imperat ha estat el desig de no sortir del govern.

Primer va ser la ruptura del tripartit, crisi en la qual Compromís va haver de sortir per la porta de darrere davant les denúncies dels seus propis socis de govern. En aquest moment, el model de gestió que segons ells tant prometia i que anava a ser referència en tota la Comunitat Valenciana, s’enfonsava.

Però per al PP això no ha estat el pitjor, els populars no entenen i critiquen els desfavors i retrets que des d’EU es llancen al PSOE i al mateix Alcalde amb certa assiduïtat. Per al Portaveu del PP, Fernando Pastor, “és impossible que un govern funcione si entre ells mateixos no tenen les coses clares, així és molt difícil prendre decisions importants i per això es limiten a deixar passar els dies amb l’única fi de no sortir del govern”.

A més, el PP entén que l’actitud d’EU comença a ser insultant i provocadora. Segons Pastor, “el fort no és que tinguen problemes entre ells, que els tenen, el més fort és que EU vol que els ciutadans ho sàpiguen. Sembla una actitud de desafiament entre ells mateixos que en gens beneficia als ciutadans”.

I ja finalment, cal destacar la que des del primer dia ha estat una pèssima relació entre PSOE i Compromís i, que durant aquests dies està materialitzant-se amb l’encreuament d’acusacions entre les dues formacions sobre el tracte de favor en les adjudicacions del govern a familiars del mateix.

Per tot això, des del PP afirmen que l’esquerra alcoiana ha estat un clar exemple de ruptura, desavinences i retrets. Per a Pastor “el pitjor és que el desacord de l’esquerra ha impossibilitat que s’hagen pres grans decisions per a l’interés general”. En aquest sentit, el PGOU, el parc empresarial, la licitació d’un nou contracte de les escombraries, el trasllat dels Jutjats o el conflicte de la Policia Local segueixen sent problemes sense resoldre.

Font: Partit Popular


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *