foradia subscriutegrat

Intercanvi d’estudiants entre Espanya i Estats Units

Rotary Club Alcoi inicia l'intercanvi entre Esteban Harris i Santiago Belda que ha estat propiciat pel Club Rotary Alcoi i Rotary Internacional.

Esteban Harris

L’estudiant nord-americà Esteban Harris./

Durant aquest  juliol, el nord-americà Esteban Harris, de Columbus, Ohio, va estar present en la reunió setmanal del Club Rotary Alcoi per iniciar l’intercanvi amb l’alcoià Santiago Belda, també present en la reunió.

Aquest intercanvi, entre Espanya i Estats Units, ha estat propiciat pel Club Rotary Alcoi i Rotary Internacional. Amb aquest programa, Rotary pretén col·laborar en la formació de joves mitjançant aquesta fórmula d’intercanvi, que a més d’oferir-los l’oportunitat de perfeccionar un idioma, serveix per viure una sèrie d’experiències que ajuden a millorar les seues aptituds en el marc d’un futur laboral.

Santiago Belda

L’estudiant Santiago Belda anirà a EE.UU ./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *