Foradia parentesisajudalcoi

Una nova edició d’El vol del silenci a Gaianes

A l'escenari de la plaça Major seran també el rapsode David Vidal, el poeta Josep Antoni Alfonso, el cantautor Albert Bertomeu i un grup de recitadors a descobrir. Acosta't a Gaianes i hi participa.

el vol del silenci

El divendres 25 de juliol, a partir de les 21.00 h, el silenci poètic planarà per sobre la plaça Major de Gaianes. A l’escenari de la plaça Major seran també el rapsode David Vidal, el poeta Josep Antoni Alfonso, el cantautor Albert Bertomeu i un grup de recitadors a descobrir. Acosta’t a Gaianes i hi participa.

Manel Arcos (Oliva, 1965) desvetlla els seus sentiments més íntims, les seues experiències i les seues reflexions més profundes en el seu primer poemari ‘El vol del silenci’. Està dedicat a la dona en general i a la seua progenitora en particular. La publicació no té res a veure amb els seus nombrosos llibres de recerca en els quals repassa increïbles històries dels bandolers valencians.

Si vols gaudir de la màgia de la ràdio, si vols gaudir en viu i en directe de la màgia del programa Paraules en silenci, que dirigisc i presente a Ràdio Pego.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *