foradia subscriutegrat

L’aigua i les fonts d’Alcoi protagonitzen una nova ruta turística

• Aquest dissabte dia 6 de maig començarà una nova temàtica dins de programa de visites guiades “Descobreix Alcoi” • La ruta es tindrà com a recorregut deu fonts de l'antiga ciutat d'Alcoi

Aquest dissabte dia 6 de maig començarà una nova temàtica dins de programa de visites guiades “Descobreix Alcoi” dut a terme des de la regidoria de Patrimoni i turisme. Després de l’èxit de la Ruta Medieval arriba “Descobreix Alcoi: Font de Vida”.

La ruta es tindrà com a recorregut deu fonts de l’antiga ciutat d’Alcoi, on explicaran la història de la societat alcoiana. De la mà de l’aigua els assistents coneixeran l’arquitectura modernista i art déco de la ciutat, així com els seus espais i fets més emblemàtics.

Seguint el camí de les aigües procedents de la deu del Molinar la ruta ascendirà des de la plaça d’Espanya fins a l’antic partidor de les aigües, visitant les fonts de l’Or, del Tap, de la plaça de Ramón y Cajal, la Glorieta, la Font Redona, la font del Forn del Vidre del carrer Sant Mateu, la font Nova i la font de l’Estrela.

Cal inscripció prèvia que podran fer des de la pàgina web de la Touristinfo  o trucant al telèfon de l’oficina de turisme 965537155. La inscripció és gratuïta i el punt d’inici a les 11.00 h des de la Touristinfo.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *