lasarga

CCOO prepara una temporada forta de reivindicacions socials i laborals

• CCOO ha decidit “passar a l’ofensiva per a recuperar els drets que la classe treballadora ha perdut durant la crisi" • El seu objectiu és “garantir els drets laborals i recuperar els salaris perduts, les polítiques socials, pensions, rendes mínimes...

CCOO ha decidit “passar a l’ofensiva per a recuperar els drets que la classe treballadora ha perdut durant la crisi, a més d’assegurar una sèrie de mesures perquè tota la ciutadania puga tindre una vida digna”. El seu objectiu és “garantir els drets laborals i recuperar els salaris perduts, les polítiques socials, pensions, rendes mínimes… Ocupació amb drets, com a element central per a combatre la desigualtat, i vertebració social”.

Així ho ha consensuat el Consell Intercomarcal de CCOO PV Comarques Centrals, màxim òrgan del sindicat intercomarcal, on s’han marcat el full de ruta que el sindicat ha de dur endavant en els pròxims mesos.

El 8 de març, Dia de la Dona, es duran a terme una sèrie d’aturades i mobilitzacions en les empreses i en el carrer, “de tal forma que siga més visible la discriminació que pateixen les dones, amb dobles o triples jornades, o la bretxa salarial, arribant a cobrar molt menys que els homes, així com accés a l’ocupació”.

Un altre punt és la lluita per unes pensions dignes, “molt allunyades dels actuals plantejaments del govern”. Des del sindicat assenyalen aquesta com a “una lluita conjunta de tota la societat, perquè es garanteixen les mateixes i recuperem poder adquisitiu també les pensions, ja que la pujada del 0,25, és irrisòria i insuficient”.

Aquest 2018 serà també un any de concentració electoral, on moltes empreses celebraran eleccions sindicals per a triar als nous Representants Legals dels Treballadors i Treballadores. En aquest sentit, “és molt important per al sindicat organitzar-se i treballar per a traure els millors resultats, ja que sols amb una representació ferma dels interessos de la classe treballadora, podrem aconseguir les millores que necessitem”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *