foradia subscriutegrat

Setze candidats opten al lloc d’intendent de Policia Local

Les proves selectives se celebraran al mes de setembre. Setze candidats opten al lloc d’intendent principal de la Policia Local. No serà fins al mes de setembre quan tinguen lloc les proves selectives que determinaran qui ocupa la plaça.

Un total de setze candidats optaran al lloc d’Intendent Principal de la Policia Local, en què es triarà el màxim responsable tècnic de l’Àrea de Seguretat i Trànsit de l’Ajuntament, una vegada tancat el termini per a la convocatòria. No serà fins al mes de setembre quan tinguen lloc les proves selectives que determinaran qui ocupa la plaça, tal i com informa el regidor de Seguretat i Trànsit Natxo Gómez.

El propi Gómez explica que “el cos de Policia Local d’Alcoi està en un procés d’adequació de la plantilla a les necessitats de la ciutat, que requereix augmentar la dotació en nombre d’efectius, i ampliar les capacitats tècniques del conjunt del cos. Tenim un bon nivell tècnic, un conjunt d’agents i oficials amb una preparació professional excel·lent, completament compromesos amb el servei públic. El pas que l’Ajuntament ha de fer per triar l’intendent principal és tindre en compte tots aquests elements, i potenciar-los al màxim”.

Per això, l’edil apunta que la futura incorporació serà un pas definitiu en l’adequació de la Policia Local a les necessitats actuals de la ciutadania, una vegada que s’han fet esforços des del Govern local per augmentar la plantilla, millorar el parc mòbil, i també els recursos materials i operatius amb què compten els agents, com les noves armes o els nous equips de comunicació amb què compta ara la Policia Local.

Gómez subratlla que “Alcoi és una ciutat molt segura i amb alts nivells de convivència ciutadana. Gran part d’aquesta realitat s’ha d’atribuir al nivell de respecte ciutadà que tenim els alcoians per la nostra ciutat, però també a la tasca que aquests agents de Policia Local realitzen en matèria de seguretat, trànsit, mediació ciutadana i col·laboració en totes les activitats de caràcter públic. El que volem aconseguir amb aquesta plaça definitiva d’intendent principal és culminar la feina d’actualització i adequació del cos, i també cloure els polèmics episodis que han esquitxat la Policia Local en els darrers anys, els quals injustament han pogut empanyar la gran feina professional que realitza el cos”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *