foradia subscriutegrat

Dispositiu especial de seguretat per a la visita del Real Madrid

A les 21h es jugarà el partit de la Copa del Rei entre el CD Alcoyano i el Real Madrid, i per aquest motiu s'han extremat les mesures de seguretat

A les 21h del dimecres 20 de gener, es disputarà al camp de El Collao el partit de la Copa del Rei entre el CD Alcoyano i el Real Madrid. L’encontre serà a porta tancada per la qual cosa s’han extremat les mesures de seguretat, i s’ha preparat un protocol que enguany s’ha hagut d’adaptar per la Covid-19.

Per exemple, l’autobús que portarà als jugadors del Real Madrid fins a El Collao no estarà a les portes de l’hotel, sinó que estarà custodiat i arribarà en el moment de fer el trasllat. Per a aquest moment, a més, s’ha preparat un dispositiu especial per tal d’evitar aglomeracions i l’autobús estarà escoltat per la Policia Local i Nacional.

L’aparcament del camp estarà tancat per a evitar que cap persona puga acostar-se a veure de prop als jugadors, ni per a pujar ni per a baixar.

També s’evitarà la concurrència de persones als voltants de l’estadi, tant al parc de Batoi com en els terrenys de ‘la Muntanyeta’, així com en els terrenys de la futura pista de BMX.

El dispositiu vigilarà que no es produïsca cap classe d’aglomeració, i per la qual cosa realitzarà les accions i sancions corresponents.

Tot el món podrà veure el partit, ja que estarà televisat en obert en Telecinco.

Raül Llopis, regidor de seguretat ha demanat a la ciutadania que es quede a casa, encara que siga un partit històric, però que: “el primer és la salut i hem de quedar-nos a casa perquè és la manera d’evitar la transmissió de la Covid-19″. A més, el regidor ha afegit que: “És necessària molta responsabilitat individual i col·lectiva, si incomplim aquestes mesures, no sols ens exposem nosaltres, també ho fem amb les persones que ens envolten i amb els cossos de seguretat que estan duent a terme un treball impagable per tota la ciutadania i en cas d’incompliments interposaran les corresponents sancions”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *