foradia barnasants

Alcoi mostra els seus atractius turístics a la Platja de Gandia

La ciutat acudeix a la Fira de Turisme d’Interior Adentra’t de la localitat valenciana per tercer any consecutiu. El cementeri alcoià participa durant l’estiu en el concurs de ‘Millor monument funerari’ dins del Concurs de Cementeris d’Espanya.

cementeri

Fernando Cabrera, disenya el conjunt històric./

La ciutat d’Alcoi torna a estar present en la Fira de Turisme d’Interior  ‘Adentra’t’ de Gandia, que se celebra des d’ahir dijous 24 fins al diumenge 27 a la platja de la ciutat ducal. La Regidoria de Turisme mostrarà en un estand els atractius de la ciutat als turistes que en aquesta època abarroten les platges de la capital de la Safor.

Natura, modernisme i indústria, patrimoni arqueològic, museus o tradicions són els distints atractius turístics que s’exposaran en aquesta mostra, ubicada en el passeig marítim de la localitat, amb l’objectiu d’atraure a Alcoi als turistes i veïns de la costa valenciana.

Aquest és el tercer any que Turisme acudeix a aquesta fira. En les anteriors edicions, la presència a Gandia ha sigut molt profitosa per a la ciutat, aconseguint una gran quantitat de visitants i turistes. “Aquesta fira segueix l’estratègia de la Regidoria de concentrar la promoció en la costa tant valenciana com alacantina, on les fires de proximitat amb atenció directa al públic són les que estan oferint-nos majors i millors resultats” ha comentat la regidora de Turisme Maria Llopis, que ahir va assistir a la primera jornada de l’esdeveniment.

Novetats per als visitants
Turisme aprofitarà també la fira per a donar a conéixer la ruta pel cementeri de la ciutat, un recinte d’important valor turístic i artístic. El cementeri alcoià participa durant l’estiu en el concurs de ‘Millor monument funerari’ dins del Concurs de Cementeris d’Espanya de la revista Adiós. En la pàgina web de la publicació  www.revistaadios.es  es pot votar per aquest cementeri.

Alcoi ha participat en el concurs amb el Panteó d’Agustín Gisbert Vidal, el qual fóra propietari de La Mistera i de la Casa del Pavo, i que va ser construït en 1903. El disseny del panteó és del pintor Fernando Cabrera, encara que els projectes de la cripta i del monument els van firmar l’enginyer José Cort Merita i l’arquitecte Vicente Pascual, respectivament, sent ‘l’Ángel del Silenci’ obra de l’escultor Lorenzo Ridaura, tots personatges destacats de la societat i la cultura alcoiana de l’època.

Volem aprofitar la presència de públic per a donar a conèixer el cementeri i el concurs en què participem” ha comentat l’edil de Turisme.

turisme gandia

De la mateixa manera, la Regidoria també presenta a la Fira les diferents novetats en quant a l’oferta turística alcoiana per a donar més al·licients si és possible a la gent per a desplaçar-se a passar el dia a la ciutat:“Aquesta fira sempre ens dóna bons resultats de visitants a l’agost. Hem de desterrar la idea que a Alcoi a l’agost no es pot vindre perquè no hi ha res a fer. Els museus municipals estan oberts, continuem oferint un entorn natural espectacular, patrimoni arqueològic, modernisme i a més hi ha negocis d’hostaleria amb una oferta molt atractiva que no tanquen aquest mes, precisament perquè en estius anteriors han tingut bons resultats de turistes”, conclou María Llopis.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *