foradia elgrat

Avançar Alcoi celebra una jornada sobre l’assistència personal

• L'associació de persones amb diversitat funcional d'Alcoi, Avançar, va celebrar, una primera jornada sobre l'assistència personal. • Després de la inauguració d'aquesta jornada per part d'Aroa Mira com a regidora de Serveis Socials, es va passar a l'exposició de les diferents ponències.

L’associació de persones amb diversitat funcional d’Alcoi, Avançar, va celebrar en el centre social de la Zona Alta, una primera jornada sobre l’assistència personal.

Amb una notable assistència de públic, la jornada va començar amb unes paraules de benvinguda de la presidenta Amparo Camps a tots i totes les presents en les mateixes agraint a tots els col·laboradors que han fet possible aquest esdeveniment (entre ells, l’Ajuntament d’Alcoi, Rotary Club Alcoi, Ortoprono, Caixa Ontinyent i confiteria El Túnel).

Després de la inauguració d’aquesta jornada per part d’Aroa Mira com a regidora de Serveis Socials, es va passar a l’exposició de les diferents ponències.

  • Com entendre l’assistència en la infantesa, obstacles que posa l’administració, per Almudena Francés Mora.
  • Ajudes tècniques: noves tecnologies per a fer més fàcil la vida quotidiana, per Daniel Martínez Aparisi, tècnic ortopèdic d’Ortoprono Alcoi.
  • Finalment va intervenir Ismael Llorens Santamaria, president de Vicoval Comunitat Valenciana amb la ponència “Assistència personal per a una vida independent”.

Totes les ponències van ser il·lustrades mitjançant la projecció de vídeos i diapositives, establint-se un torn de preguntes i respostes per part dels assistents.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *