foradia subscriutegrat

Marxa Animalística a benefici de la protectora

La concentració de gossos més gran de la comarca. El proper diumenge 18 maig a patir de la 11, lloc d'eixida Albergue la Protectora d’Animals d’Alcoi.

V Marxa Animalística Ciutat d'AlcoiNova cita per als amants dels animals amb laV Marxa Animalística Ciutat d’Alcoi’ organitzada per la Protectora d’Animals d’Alcoi. Així, el proper diumenge 18 maig tots aquells que ho desitgen poden acudir a l’alberg municipal (situat a l’antic Molí Payà) amb la seua mascota per gaudir d’un matí diferent.

Este any les novetats són principalment les referides al recorregut ja que estem parlant d’una caminada circular que començarà i acabarà a l’alberg caní per tal que la gent puga aparcar en un punt i tornar a ell. Està previst que comence a les 11 hores començant a baixar per la zona del Salt fins la Via Verda per a després tornar a pujar per un sender diferent.

Com tots els anys la inscripció costarà 5 euros que aniran destinats al manteniment dels gossos i gats abandonats que manté la Protectora. I amb la inscripció s’entregarà aigua i pinso per als animalets.

Una ocasió única per a reivindicar la presència dels nostres animalets en la societat i passar un dia festiu en companyia d’eixos éssers peludets que ens alegren el dia a dia. Participa en Marxa Animalística a benefici de la protectora.

Font: Redacció, les muntanyes.com


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *