foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi Roller Derby guanya la lliga de Roller Derby “East Coast”

El dissabte es van disputar a Alcoi els dos últims encontres de la lliga East Coast de Roller Derby, en els que es van decidir els resultats finals de la competició.

FotoFinal roller derby

El passat dissabte dia 26 de juliol al Pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi a partir de les 17:00h. es va celebrar a Alcoi la última i decisiva jornada de la lliga de Roller Derby “East Coast” i va arribar a la seua fi la primera Lliga East Coast de Roller Derby de la Comunitat Valenciana i Múrcia. Els quatre equips participants es jugaven la posició final en la lliga, pel que els encontres van ser molt emocionants.

El primer d’ells va ser entre Rock’n’Rollers Murcia i Valencia Roller Derby, qui es jugaven el tercer i quart lloc. Ambdós equips van posar tot el seu potencial a la pista i, encara que la primera part va estar més igualada, les murcianes van acabar dominant el partit i guanyant-lo: 183 – 62.

El segon partit el van disputar Alcoy Roller Derby i les Rayo Dockers de Valencia. Des del començament l’encontre va estar molt igualat però al final de la primera part les valencianes s’avançaven en el marcador per més de trenta punts. L’equip alcoià va començar la segona part amb més força i poc a poc va anar remuntant fins a fer-se amb la victòria del partit i de la lliga. El resultat final va ser de 101 – 80, sent un marcador molt apurat.

El resultat final de lliga va ser:

  • 1er Alcoy Roller Derby
  • 2n Rayo Dockers Valencia
  • 3er Rock’n’Rollers Murcia
  • 4rt Valencia Roller Derby

 

Al final dels dos encontres va haver una entrega de trofeus de la mà de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, qui va portar com a representant al seu secretari Vicent Martí. I per part de l’Ajuntament d’Alcoi va fer acte de presència Miguel Juan Reig. Els quatre equips ja estan preparant la pròxima lliga, que començarà en setembre/octubre de 2014.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *