foradia subscriutegrat

Per al PP la programació cultural estival a Alcoi és insuficient

alcoidestiu1

Activitat teatre al carrer./

El Grup Municipal del PP considera insuficient la programació presentada pel Bipartit per a aquests mesos estivals a la nostra ciutat sota el títol “Alcoi d’estiu”.

Per als populars una ciutat que pretén ser la capital cultural de la comarca no pot quedar-se solament a la programació presentada, ja que no hi ha ni un concert d’artistes de primera línia en l’àmbit nacional com estan fent poblacions veïnes com Ibi, Ontinyent, Gandia, etc…. Cal recordar que aquest tipus de concerts atreuen molts visitants de fora d’aquestes ciutats, situant-les en el mapa cultural i d’oci de l’estiu. Evidentment, això comporta al fet que l’activitat econòmica de les mateixes estiga en moviment.

Des del PP es recorda que a Alcoi no hi ha hagut una convocatòria d’aquest nivell des del famós concert de Serrat i Sabina que va generar la ruptura del Tripartit. Per al popular Juan Abad “Alcoi no es mereix aquesta situació, fa l’efecte que no volen organitzar gens d’aquest tipus perquè la primera i única experiència va ser negativa, si no fan res, així no s’equivoquen en res i açò ho paguem els alcoians”.

Són moltes les queixes rebudes per l’escassa programació cultural de la nostra ciutat no solament a l’estiu, també durant els mesos d’hivern.

Des del PP, insten al govern al fet que treballen més pels alcoians i porten a la nostra ciutat una programació cultural atractiva, no solament en l’àmbit local, també perquè habitants de localitats veïnes s’interessen per ella. “És molt positiu habilitar autobusos per anar a les festes dels pobles, però àdhuc seria millor que s’organitzaren autobusos perquè l’activitat econòmica d’Alcoi creixés, segur que els hostalers locals ho agrairien”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *