lasarga subscriutegrat

Primers fruits de la col·laboració de Rotary amb l’hort social de Càritas

El Rotary Club Alcoi ha rebut una mostra dels fruits que s'estan obtenint en el projecte de col·laboració amb Caritas Alcoi per a la materialització del seu “hort social”.

ort social

El Club Rotary Alcoi ha col·laborat amb Càritas Alcoi mitjançant l’aportació d’1.000 € destinats a la instal·lació del sistema de reg i la compra ferraments i llavors.

 El projecte de “hort social” neix a partir del treball d’un grup de voluntaris de Càrites, dedicat a realitzar una labor d’orientació laboral a persones aturades de llarga durada en situacions d’exclusió social.

El projecte compleix dues missions, d’una banda possibilitar que persones en desocupació tinguen una ocupació, dedicant a aquesta labor parteix del seu temps. D’altra banda, possibilitar que reduïsquen la despesa familiar en aquest tipus de productes obtinguts de l’hort. A més, s’aconsegueix generar, mitjançant l’hort social, un lloc de trobada on poder compartir experiències

Mitjançant aquesta labor, i coneixent de primera mà la realitat d’aquestes persones, van detectar la necessitat de dur a terme un projecte amb l’objectiu de “Oferir a les persones en situació de vulnerabilitat, la possibilitat de desenvolupar una activitat productiva que els ajude a créixer com a persones i a posar en pràctica valors de solidaritat, responsabilitat, cooperació a través del treball manual en el camp”. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *