foradia

El PP insta a promocionar la Romeria a la Font Roja

Entitats com les “Associacions d'Amics del Camí de Santiago” a Alacant i València poden ser bons per difondrer. El PP té clar que la promoció del romiatge ha de dur-se a terme entre els col·lectius i entitats que tenen la seua activitat centrada en el turisme religiós.

font roja lesmuntanyes.com

La romeria a la Font Roja compta amb la declaració d’Interés Turístic Provincial des de 2010, no obstant això la difusió turística de l’esdeveniment és millorable per part del govern. Des del PP entenen que seria interessant donar a conéixer el romiatge entre les principals entitats del sector del turisme religiós de la Comunitat Valenciana.

El PP té clar que la promoció del pelegrinatge ha de dur-se a terme entre els col·lectius i entitats que tenen la seua activitat centrada en el turisme religiós (peregrinacions, processons, romiatges…). En aquest sentit, l’edil popular, Carmen Payá, considera que “les Associacions d’Amics del Camí de Santiago a Alacant i València poden ser uns bons aliats, ja que tenen un important nombre de socis i promocionen entre els mateixos activitats similars al nostre romiatge”.

Des del PP volen que la declaració d’Interés Turístic Provincial, que es va aconseguir estant els populars al govern, servisca per promocionar el romiatge i atreure turistes fins a Alcoi sota el recurs del romiatge a la Font Roja. A més, el fet que el romiatge transcórrega pel parc natural serviria per potenciar un altre dels recursos turístics d’Alcoi, la naturalesa.

Finalment, en el PP consideren que la seua iniciativa és assumible, ja que des del punt de vista econòmic no representa cap gran desemborsament. En realitat, es tracta de contactar amb aquestes entitats i unes altres que puguen considerar-se per presentar-los i bolcar-los tota la informació de la manera més detallada i atractiva possible perquè aquestes, al seu torn, les distribuïsquen entre els seus associats. Un pas més enllà podria ser la possibilitat que aquestes entitats inclogueren en el seu calendari i programa d’activitats la participació en el Romiatge a la Font Roja.


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *