foradia subscriutegrat

Detecció de gasos en andrones de la Zona Nord

El Departament ha actuat hui a Zona Nord per la detecció de gasos al clavegueram procedien dels treballs de neteja de la fàbrica d’olives de La Española.

andronaHui divendres la Brigada ha acudit a la zona de l’encreuament entre els carrers Sant Eloi i Sabadell, a la Zona Nord, després de rebre avisos veïnals per haver-se detectat fuites de gasos procedents de les andrones del clavegueram, els quals havien alertat alguns veïns per la possibilitat de tractar-se d’emissions tòxiques o perilloses. Els tècnics del Departament han comprovat que aquests gasos procedien dels treballs de neteja de la fàbrica d’olives de La Española, i després de constatar que eren totalment inofensius han procedit a llançar aigua per les andrones fins que s’han fet remetre les olors.

També ha finalitzat els treballs de reparació, actuació respon a la petició que l’Associació de Veïns de la Mistera, de les voreres de formigó del tram del carrer Mestre Josep Ribera Montes entre el Romeral i el primer túnel de Batoi, una de les zones de la popular Via Verda que presentaven més deficiències en el paviment.

L’execució de l’obra s’ha portat a terme durant aquestes dues setmanes, i ha consistit a reparar la superfície més deteriorada i desgastada tant pel trànsit de vehicles i el pas del temps, com per les grans arrels dels arbres que en ocasions arriben a ‘rebentar’ el paviment.

Aquesta actuació a petició que l’Associació de Veïns de la Mistera va formular al regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez, es complementarà d’ací a uns mesos amb nous treballs d’arranjament tant a aquest tram com a altres zones de la Via Verda, ja que l’Ajuntament està a l’espera de beneficiar-se d’ajudes de la Diputació d’Alacant amb aquesta finalitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *