Foradia subscriutegrat

Observació astronòmica nocturna a la muntanya de Sant Antoni

Propera activitat d'observació astronòmica nocturna per al dilluns dia 18 d'agost a la muntanya de Sant Antoni.

Cartel - observacion agosto_1  Aquest any per motiu de la Lluna plena, fugim de la data tradicional, perquè la lluentor de la Lluna hagués evitat observar-les com cal, a part que tampoc ens hagués deixat observar gens, més enllà en estar el cel nocturn massa clar i també perquè el màxim de la pluja era entre les 02:00 i les 04:00H. de la matinada, precisament quan el nostre satèl·lit natural està en el més alt. Observació astronòmica nocturna per al dilluns dia 18 d’agost a la muntanya de Sant Antoni.

És per això que creiem que la millor data per a la nostra tradicional observació astronòmica nocturna estival, seria per al dilluns dia 18. L’activitat es realitzarà a la petita plaça que hi ha al final de la senda que hi ha a la dreta de l’Ermita de Sant Antoni. Aquesta activitat començarà a les 21:30H.

A causa de la resposta massiva de l’any passat i els problemes que es van ocasionar per l’afluència de vehicles, aquest any comptem amb la inestimable col·laboració de l’Associació “Camins de Ferradura”, per organitzar aquest tema i que no hi haja problemes d’aparcament, per la qual cosa agrairíem als assistents a l’activitat, la màxima col·laboració amb ells.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *