foradia cdturisme

La Mitja Marató d’Alcoi 2014 obri inscripcions

La Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros 2014 obri inscripcions a la carrera que se celebrarà el 6 de desembre. L'organització per tant recau un any més en el Club Atletisme Alcoi.

mitja maratoLa Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros 2014 celebrarà el 6 de desembre la seua quarta edició, l’organització ha estat ultimant detalls i per això acaba d’obrir les inscripcions a les dos modalitats (21, 097km i 10,548km) de la ja consolidada carrera alcoiana que en la seua passada edició va tindre un total d’1.221 inscripcions. Una carrera que en 2013 va realitzar una renovació completa tant en circuit com en la pròpia experiència del corredor. En l’actual edició s’ha tornat a confiar la direcció de la prova a l’equip format per Vicente Cardona, David Miró i José Miguel Devesa, tres esportistes alcoians amb àmplia experiència en l’organització i participació de carreres populars. L’organització per tant recau un any més en el Club Atletisme Alcoi, que estarà recolzat per un nombrós grup de voluntaris que treballen perquè el dia de la carrera tot estiga preparat i en excel·lents condicions.

Per segon any la Unión Alcoyana Seguros serà el patrocinador principal de la prova, que garantix d’esta manera el seu èxit. L’entitat asseguradora ha fet una forta aposta per l’esport alcoià col·laborant amb diferents proves esportives i aportant servicis específics per a esportistes. Prova d’ells és que part del finançament de la Unión Alcoyana Seguros ha ajudat a millorar l’equipament tècnic del Club Atletisme Alcoi. Un altre motiu que fa que la prova es consolide és que en esta edició s’han sumat més de 50 entitats i empreses que donen suport econòmic i logístic, el doble d’empreses que en l’edició anterior.

En quant al circuit la carrera manté l’homologació per la Real Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana que la prova ja va obtindre el passat any. Amb l’objecte de millorar el circuit i aprofitar totes les possibilitats que oferix Alcoi s’ha realitzat una modificació en el circuit que ho fa més ràpid i més atractiu.

L’eixida i meta de la prova es mantindrà en l’avinguda Juan Gil Albert enfront del Centre Esportiu Eduardo Latorre on s’ubicaran vestuaris, guarda-roba i dutxes per als inscrits a la prova així com l’avituallament final i el punt d’informació al corredor.
Però sens dubte, el principal atractiu de la prova per a tots els públics: corredors, acompanyants, veïns, turistes… serà l’animació que el públic podrà trobar al llarg del circuit. El passat any ja va ser molt ben acceptada i enguany a més de la batukada, els grups de ball, xirimita, ballets… comptarem amb nous grups d’animació i sorpreses que faran de La Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros una festa que ningú hauria de perdre’s.

Tota la informació sobre la carrera es troba disponible en web www.mitjamaratoalcoi.com

Recordeu que les inscripcions estan habilitades fins al 30 de novembre, encara que la inscripció durant el mes de setembre i novembre té descomptes.

Font: L'equip organitzador TEAM MMUA 2014 - Club Atletisme Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *