foradia subscriutegrat

Torneig d’escacs en la setmana Cultural a Beniarrés

Van participar 20 nens i joves de categories benjamí, aleví, infantil, i cadet procedents de Beniarrés, Cocentaina, i de la província de València.

beniarres torneo

S’ha celebrat a l’agost a Beniarrés les activitats esportives i culturals, amb motiu de la Setmana Cultural. En l’activitat d’Escacs es va realitzar un torneig per eliminatòries, en partides de 10 minuts per jugador, portant l’Adreça Tècnica el Club d’Escacs Cocentaina.

Van participar 20 nens i joves de categories benjamí, aleví, infantil, i cadet procedents de Beniarrés, Cocentaina, i de la província de València. Tots ells van demostrar un bon nivell i una excel·lent esportivitat. També va haver-hi partides amistoses que van poder jugar més aficionats.

12-Los 5 primeros beniarres

Els cinc campions del torneig./

Van arribar a la semifinal 3 bons jugadors de Beniarrés, Andreu Jordá, Rafa Lloréns i Jaume Moncho; 1 de València, Jorge Miró; i 1 de La Canyada (València), Hugo Reig de 7 anys que va ser la sensació del torneig en guanyar a jugadors molt més majors i experimentats. La final que va ser molt emocionant la van jugar Jaume Moncho i Rafa Lloréns, guanyant Jaume Moncho de Beniarrés que es va proclamar Campió rebent un bonic trofeu. Subcampió va quedar Rafa Lloréns de Beniarrés, 3º Jorge Miró de València, 4º Andreu Jordá de Beniarrés, i 5º Hugo Reig de La Canyada (València).

Ressaltar l’excel·lent labor de promoció dels escacs que ha realitzat l’Ajuntament de Beniarrés amb aquest torneig, on tots els participants van gaudir de les seues partides en un bon ambient. Van estar presents en les diverses activitats i en el torneig d’escacs l’Alcalde de Beniarrés D. Luis Tomás, i el Regidor d’Esports D. Francisco Sellés.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *