foradia cdturisme

Ajudes de Diputació per valor de 52.677€ a Benestar Social

Més de 42.000 euros es destinaran a prestacions individuals d’emergència. La regidora de Benestar Social Aroa Mira ha subratllat que es tracta d’una ajuda molt important.

 solidaridadLa Diputació Provincial d’Alacant ha concedit diverses ajudes per valor de 52.677,50 euros a la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi, que permetran alleujar les dificultats econòmiques d’aquest departament municipal, pendent de cobrar un important volum de quantitats que encara deu la Generalitat Valenciana en diferents partides.

La subvenció més important és la destinada a Prestacions Econòmiques Individuals (PEI), les ajudes d’emergència concedides a diverses famílies que pateixen les pitjors conseqüències de la crisi econòmica. L’organisme provincial, en aquest sentit, ha concedit un total de 42.554 euros, sent Alcoi la localitat de la província que major quantitat percebrà en aquest apartat.

La regidora de Benestar Social Aroa Mira ha subratllat que es tracta d’una ajuda molt important per als usuaris del servei, per la qual cosa ha volgut agrair a la Diputació la concessió de l’ajut: “Estem molt satisfets de que els responsables de la Diputació hagen escoltat les nostres demandes i hagen estat sensibles a les dificultats que tenim per culpa dels impagaments de la Conselleria. Sobretot, pensant en les persones i famílies que depenen d’aquestes ajudes directes per pal·liar les seues necessitats bàsiques”. Mira ha recordat, tal i com va anunciar fa unes setmanes, que la Conselleria va retallar la seua subvenció en un 40% entre el 2012 i el 2013, i enguany l’ha tornat a retallar en un 29’4% sobre aquella quantitat.

Al marge de l’ajuda per a PEI, Diputació ha concedit altres subvencions per diferents projectes i programes de les regidories de Benestar Social i Igualtat: 2.940 euros que es destinaran a equipament informàtic; 2.970 per adquirir equips audiovisuals de gravació; 2.940 euros destinats a un equip informàtic per al Centre Social de la Zona Nord; 644 euros per a un taller de xarxes socials i noves tecnologies adreçat a dones; i 629 euros euros per al desenvolupament del programa per a la prevenció de drogodependències ‘Préstico’. Cal destacar que la subvenció adreçada a PEI enguany es concedeix per primera vegada per part de la Diputació, mentre que la resta d’ajuts són convocats habitualment cada any.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *