foradia subscriutegrat

El PP aplaudeix la negociació sobre el trasllat dels Jutjats

A més, el PP confia que el trasllat efectiu, una vegada aconseguit l'acord, es realitze amb la celeritat més gran. El PP d'Alcoi es mostra satisfet per la sintonia amb la qual Ajuntament i Conselleria de Justícia sembla han arribat a un acord d'alquiler.

Jutjats

El PP d’Alcoi es mostra satisfet per la sintonia amb la qual Ajuntament i Conselleria de Justícia estan negociant una solució per al trasllat dels Jutjats a l’edifici de la Mare de Déu. A principi de juliol, el portaveu del PP, Fernando Pastor, va informar el conseller de Justícia, Luis Santamaría, sobre la conveniència d’arribar a un acord entre les administracions de cara al trasllat dels Jutjats.

Pastor li va indicar al conseller en aquella reunió, que el trasllat suposaria avantatges i beneficis per a totes les administracions i col·lectius implicats. En aquest sentit, la Conselleria de Justícia no hauria d’escometre una obra costosa i incòmoda d’executar, l’Ajuntament no es veuria en l’obligació de traslladar de manera innecessària al departament de la Policia Local que gaudeix d’unes instal·lacions recentment rehabilitades, els funcionaris i professionals que imparteixen el servei de Justícia a Alcoi ho farien en bones condicions laborals, es posaria fi a la deterioració de les noves instal·lacions, i, finalment, es produiria la unificació dels quatre Jutjats, ja que un es troba situat en el carrer Gabriel Miró.

El portaveu del PP, Fernando Pastor, ha comunicat: “no és moment de retraure-li a ningú el bloqueig del trasllat, l’important és que el sentit comú i el pragmatisme s’han imposat entre les dues administracions i, al final, tots van a eixir guanyant”. Per a Pastor “era un absurd mantenir el bloqueig a l’obertura d’una infraestructura que solament podia albergar l’ús dels Jutjats”

Des del PP esperen que els tràmits i els serrells de la negociació entre l’administració autonòmica i local es resolguen de la manera més ràpida possible. A més, el PP confia que el trasllat efectiu, una vegada aconseguit l’acord, es realitze amb la celeritat més gran.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *