foradia subscriutegrat

Cues massives per a visitar el campament reial

• La nova iniciativa produeix una afluència massiva de gent que fa cues durant hores des de les set del matí • Les quatre parades han experimentat cues plenes de xiquets inquiets per veure el campament on els Reis han passat la nit • Una vegada al campament els xiquets i xiquetes han pogut veure com treballen els patges i l’Ambaixador

fotos campament reial Maria Molina

Campament Reial ./ María Molina

Les quatre hores programades per a visitar el campament reial en el matí de la Cavalcada no han sigut suficients. Des de les set del matí la primera de les parades, la situada en l’Alameda a les portes de El Teix, ja tenia gent esperant per ser els primers en visitar per primera vegada el campament.

Les cues massives s’han repetit en les quatre parades, en el cas esmentat la cua donava la volta sencer a l’illa . Els autobusos que paraven cada quinze minuts no han sigut suficients per fer avançar la cua amb rapidesa.

Una vegada al campament els patges i l’Ambaixador treballaven a destall mentre el Reis adquirien els últims regals, d’ací la seua absència. Els muntons de cartes ja llegides i els paquets ja preparats s’han pogut veure per tot el campament, en el qual també s’ha pogut veure la tenda en la que han passat la nit Ses Majestats, així com les burretes o els dromedaris.

cua campament reial

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *