foradia subscriutegrat

Campionat escacs en les festes a Batoi

Els resultats de les partides van ser: TABIYA ALCOI 7’5 - COCENTAINA - 6’5. A continuació, es va jugar una Sessió de Simultànies. Organitzat per l'Associació de Veïns de Batoi.

Encuentro por Equipos Tabiya Alcoy contra Cocentaina

Partides per Equipos Tabiya Alcoy contra Cocentaina./

Es va celebrar dissabte passat 30 d’Agost amb motiu de les Festes de Batoi, una activitat d’escacs a l’aire lliure, que va ser organitzat per l’Associació de Veïns de Batoi, sota la direcció Tècnica del Club d’Escacs Tabiya Alcoi. En la Trobada per Equips a doble volta i en partides de 10 minuts per jugador, el Club d’Escacs Tabiya Alcoi va véncer per la mínima per 7’5 a 6’5 al Club d’Escacs Cocentaina.

Els resultats de les partides van ser:
TABIYA ALCOI 7’5 – 6’5 COCENTAINA
Joaquín Corbí 2 – 0 Pau Serra
Eduardo Senabre 0’5 – 1’5 Diego López
Jordi Linares 1 – 1 Aarón Mira
Emilio Barea 0 – 2 Antón López
Juanjo Colomina 0 – 2 Juanvi Serra
Nicolás Colomina 2 – 0 Jordi Bordera
Miriam Bordera 1 – 0 Andrea Mira
Jaime Plá 1 – 0 Andrea Mira

Los participantes de la actividad

Els jovens participans a Batoi./

A continuació, es va jugar una Sessió de Simultànies a càrrec del ajedreciste i Monitor Nacional d’Escacs Joaquín Corbí, en la qual van participar 15 jugadors de totes les edats, provinents de Cocentaina, Ontinyent, i Alcoi.

Joaquín Corbí que va haver d’emprar-se a fons, sobretot amb els més joves, a causa del bon nivell de joc existent, no va poder guanyar totes les partides, perdent 2, amb les joves promeses Jordi Linares d’Alcoi i Aarón Mira de Cocentaina. En un bon ambient es va realitzar el lliurament de premis, que va estar presidit pels Directius de l’Associació de Veïns de Batoi, on cada equip va obtenir un trofeu, i tots els participants van rebre un refresc gentilesa del Bar El Pontet, i una medalla d’escacs.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *