foradia cdturisme

9é Concurs fotografies festes FONÈVOL

Baix el lema: "Una visió crítica sobre la participació de la dona en la festa". (...) i seguir treballant per una ciutat igualitària.

enrique botellaFins el 19 de setembre de 2014 és oberta l’admissió de fotografies per al nostre 9é Concurs amb què, un any més, volem fer visibles tant les desigualtats com els avanços que trobem a les festes de Moros i Cristians del nostre poble i seguir treballant per una ciutat igualitària.

Així, el tema del concurs és “Una visió crítica sobre la participació de la dona en la festa”. Podeu participar-hi en dues modalitats (color/ blanc i negre), en cadascuna de les quals podeu optar a premis de 100€ i 200€. Bases FONÈVOL

Des de fa anys la dona està intentant participar en les festes del nostre poble, Alcoi, de diferents maneres. Les institucions responsables de la festa, tant públiques com privades, permeten, per acció i/o per omissió, que s’impedisca la participació de la dona en la festa en igualtat.

Aquest concurs té com a objectiu aportar una mirada crítica a unes festes que mostren a tot el món com és el nostre poble, poc a poc hem d’anar ensenyant un poble sense sexisme que permeta que la dona tinga totes les possibilitats a l’hora de participar en la festa, inclosa la de la plena igualtat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *