foradia cdturisme

Ciudadanos demana que es col·loque un reductor de velocitat en Músic Carbonell

• Ciudadanos va presentar un prec el Ple de gener del 2016 perquè s'estudiara la viabilitat tècnica perquè es col·locara algun sistema reductor de velocitat en la cantonada del carrer Caballero Merita i Músic Carbonell. • “Anem a exigir al Govern Municipal que complisca amb l'execució d'aquest prec i solucione d'una vegada per sempre aquest problema".

Ciudadanos va presentar un prec el Ple de gener del 2016 perquè s’estudiara la viabilitat tècnica perquè es col·locara algun sistema reductor de velocitat en la cantonada del carrer Caballero Merita i Músic Carbonell.

Aquest prec va ser aprovat pel Govern Municipal i avui dia no s’ha realitzat cap actuació, denuncien des del Grup Municipal.

A més, també han remarcat la perillositat del punt en qüestió per a tots els veïns en general i més concretament per als alumnes del col·legi Sant Vicent, ja que es tracta d’una zona de pas cap al mateix.

Maribel Sánchez ha declarat que “anem a exigir al Govern Municipal que complisca amb l’execució d’aquest prec i solucione d’una vegada per sempre aquest problema. Dóna la sensació que els problemes s’allarguen en el temps i no es dóna solució als mateixos”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *