foradia ivace

Plataformes comarcals de suport a Pedro Sánchez s’organitzen en la província

• Representants de les diferents plataformes comarcals que recolzen la candidatura de Pedro Sánchez • De la reunió va eixir el compromís de continuar treballant per a arribar a "tots els militants socialistes de la província".

L’1 d’octubre del 2016 el Comitè Federal del PSOE va forçar la dimissió de Pedro Sánchez. Ell mateix va explicar públicament les pressions que va tindre des dels poders durant les eleccions generals per a no pactar amb Podemos i les confluències.

A partir d’aquest moment, militants i simpatitzants socialistes es van indignar amb el seu partit polític. Pedro Sánchez va expressar la seua voluntat de tornar a presentar-se com a secretari general del PSOE i els militants i simpatitzants crítics amb el partit el van recolzar.

En aquest context, representants de les diferents plataformes comarcals que recolzen la candidatura de Pedro Sánchez a la secretaria general del PSOE es reunien en Alacant divendres 17 per a coordinar la seua activitat a nivell provincial.

Les plataformes de totes les comarques alacantines estan unint les seues forces amb la finalitat de recuperar un PSOE autònom, d’esquerres, coherent i creïble, en el qual la militància recupere la seua veu i puga expressar-la en les pròximes primàries i en quantes decisions transcendentals que hagen de prendre’s a partir del pròxim Congrés Federal, com és el cas dels possibles pactes de govern.

De la reunió va eixir també el compromís de continuar treballant per a arribar a “tots els militants socialistes de la província” amb nous actes i assemblees obertes en diferents agrupacions municipals del PSOE.

Un moviment polític que, amb el lema de “Som Socialistes”, està tenint lloc a la resta de territoris espanyols.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *