foradia subscriutegrat

El PSOE d’Alcoi explicarà la seua posició de l’ATE a la Canal

El PSOE d’Alcoi convocarà una jornada per a explicar la seua posició sobre l'ATE de La Canal davant de la ciutadania. La Jornada tindrà lloc el pròxim 27 de setembre.

foto la canalL’Executiva Local del PSPV d’Alcoi es va reunir el passat dimecres per a abordar el nou curs polític. Una de les principals qüestions que es van tractar va ser l’Actuació Territorial Estratègica Alcoinnova (ATE la Canal), que ha sigut aprovada pel Consell mantenint totalment al marge del procés a l’Ajuntament d’Alcoi. Després d’analitzar la situació actual del projecte, els socialistes van decidir convocar per al proper dissabte 27 de setembre una jornada per a explicar als ciutadans la posició del partit en relació a este tema.

La posada en marxa d’aquesta trobada s’emmarca dins de la política de transparència liderada pel Partit Socialista d’Alcoi des que va assumir l’Alcaldia en 2011. Per al secretari general dels socialistes alcoians i alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “el desenvolupament d’esta jornada és una mostra més de la voluntat del nostre partit per explicar a la ciutadania i retre comptes de la gestió municipal que realitzem en defensa dels interessos dels alcoians”.  

La direcció socialista va insistir en el fet que mantindrà la defensa de l’autonomia local i lluitarà pel legítim dret dels alcoians a decidir sobre el seu territori fins a les últimes conseqüències. Així el Partit Socialista d’Alcoi organitzarà una jornada que estarà oberta a la participació no sols de militants i simpatitzants del partit, sinó també de qualsevol ciutadà d’Alcoi perquè puguen plantejar els seus dubtes sobre el projecte.

Els socialistes van coincidir a reclamar el respecte cap a l’autonomia local de l’Ajuntament i el dret dels alcoians a decidir el futur de la seua ciutat. En referència al projecte, Francés va matisar que “sempre hem advocat per donar viabilitat al projecte, perquè suposarà un important motor de promoció econòmica per a la nostra ciutat, encara que considerem que la ubicació en la Canal no és la més convenient”. 


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *