foradia subscriutegrat

Els populars esperen de Francés que medite el suport que li ofereixen

El PP ofereix a l'alcalde el suport que li retiraria EU. L'actitud de l'alcalde aprofundeix la incertesa i falta d'expectatives econòmiques d'Alcoi. La pressió d'EU pot amb el PSOE. No obstant això, en el PP no volen tirar la tovallola i estan disposats a oferir suport al PSOE si finalment EU abandonés el govern.

El portaveu del PP, Fernando Pastor, afirma que l’estratègia de l’alcalde d’Alcoi enfront del projecte empresarial del grup L’Espanyola, Alcoinnova, és enormement negatiu de cara a la definició d’un futur econòmic per a Alcoi. A més, el vaivé protagonitzat per l’alcalde posa de manifest la seua falta de lideratge i vol deixar clar que qui decideix al govern és EU. Segons Pastor, “és clar que aquest govern no té projecte de ciutat, la qual cosa sí que té és un projecte per romandre en el poder a costa del qual siga”.

En aquest sentit, Pastor ha remarcat: “és lamentable veure com, en un Alcoi que necessita reinventar-se i trobar un futur esperançador, l’alcalde li gira l’esquena a una de les empreses que fa dècades,  fent gran el nostre poble amb tal de no tenir problemes amb el seu soci de govern”.

Des del PP es lamenten que Toni Francés no haja sabut aprofitar l’aprovació del projecte Alcoinnova per abanderar el que és una clara i diferenciadora opció de futur per al teixit empresarial alcoià. “Qualsevol alcalde que tingués la sort que una iniciativa així es presentés en el seu municipi estaria presentant aquesta iniciativa tan singular i innovadora davant les administracions i fòrums empresarials i inversors per intentar captar noves empreses que aposten per Alcoi, però aquí prefereixen presentar demandes en els jutjats”, afirma Pastor.

No obstant això, en el PP no volen tirar la tovallola i estan disposats a oferir suport al PSOE si finalment EU abandonés el govern.

fernandopastorEvidentment, aquest oferiment dels populars passa pel suport sense fissures de l’alcalde al projecte Alcoinnova. Per això, Pastor ha volgut remarcar “si els qui ens dediquem a la política i ho fem des de postures moderades i de centre no som capaços d’acostar l’espatlla per un projecte de futur per a Alcoi, no mereixem seguir ni un minut més en l’activitat pública. El nostre oferiment per a l’estabilitat fins al final de la legislatura és clar, ferm i públic. Ara, l’última paraula la té Toni Francés”.

Els populars esperen que Francés medite l’oferiment del PP i veja de manera clara que la seua posició ha d’estar al costat dels qui generen projectes de futur interessants per a la ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *