foradia cdturisme

Es rehabilitarà l’ermita del Preventori

• Per solucionar les filtracions, humitats i problemes en el muret perimetral, l’Ajuntament rehabilitarà l’ermita del preventori

Veien les deficiències exteriors que presentava de l’ermita del Preventori, nomenada de Sant Cristòfol, fan necessària la seua rehabilitació i què l’edifici no es degrade sense remei.

El Departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Alcoi ha inspeccionat i ha detectat els diferents problemes. Els tècnics municipals han a realitzat una valoració econòmica i volen adjudicar l’obra de rehabilitació en pocs mesos.

Aquesta inspecció municipal a l’edifici ha detectat problemes de filtracions d’aigua, i humitats en l’interior de l’ermita del Preventori així com en els murs exteriors, també s’han detectat problemes en els murets del perímetre. La valoració tècnica és que cal cometre una rehabilitació de la mateixa per tal de què l’edifici no es degrade sense remei.

El departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Alcoi valorarà econòmicament les reformes necessàries i començar  l’obra en pocs mesos. “Veient les deficiències que presentava de l’ermita del Preventori, es considera necessari la rehabilitació, situat en un paratge molt estimat i utilitzat per molts alcoians, comenta el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *