foradia subscriutegrat

1, 2, 3…10.000 pòsters de l’Alcoyano en El Gratis

Un exemplar d'El Gratis en paper té unes avantatges inigualables. Un increïble pòster de l'Alcoyano a tot color. Articles que no podem trobar a internet. I sempre amb el plaer de l’aroma del paper de periòdic davant teu.

el gratis 489aSempre està bé informar-te de novetats a internet. Però gaudir d’un exemplar d’El Gratis en paper té avantatges inigualables. Perquè llegir les columnes de grans col.laboradors d’opinió sempre és gratificant: informant-te a fons sobre qüestions com la reforma electoral que vol iniciar el PP, de les tendències polítiques més rellevants de l’actualitat, o de les diferents postures sobre el calendari fester i la possibilitat que siga la gent de la ciutat la que decidisca… Però és més gratificant encara poder assaborir les lletres dels articles i  gaudir del tacte del paper periòdic.

Sempre és interessant estar al dia amb les novetats del futbol a Alcoi. Un bon exemple és el de l’emotiu homenatge a cinc esportistes del futbol local que es va celebrar la setmana passada, o saber com va la temporada de l’Alcoyano, però amb El Gratis d’aquesta quinzena podràs, a més a més, tindre el plaer de contemplar tranquil·lament, en el sofà de ta casa, o en un banc al carrer al costat dels amics, d’un increïble pòster de l’Alcoyano que, amb aquest, ja en són 10.000, a tot color.

Sempre podràs informar-te de tot de coses per la pantalla del teu ordinador, però difícilment podràs tindre a la teua disposició el cartell de les festes de Planes i el de les de l’Alqueria d’Asnar al mateix temps que revises les millors ofertes de segona mà de tot tipus de béns i servicis, ofertes i demandes de treball, pisos i terrenys, ordinadors i cotxes.

Això sí, cal tindre en compte que El Gratis en paper aporta articles que no es poden trobar a Internet, per exemple: l’entrevista al portaveu de la PAH Alcoi, plataforma que s’encarrega de lluitar pel dret a l’habitatge a més de defendre jurídicament a famílies afectades per casos d’estafa i frau hipotecari; també publica en exclusiva unes paraules del president de l’Associació Isurus en què ens resumeix les meravelles històriques que podem aprendre amb les activitats que organitza el Museu Isurus aquesta temporada; també es pot gaudir d’una sèrie de reflexions entorn de la utilitat dels plenaris municipals d’Alcoi i com d’especials són les pàgines d’El Gratis, la salut és present en l’entrevista a Francesc Messeguer, dermatòleg en l’hospital Verge dels Lliris d’Alcoi, qui ens parla, entre altres coses, de la prevenció i el càncer de pell.

Tot i més en adquirir un exemplar,

En definitiva, amb el Gratis, tens un poc de tot, i sempre amb el plaer de l’aroma del paper de periòdic al teu davant: des de recomanacions culturals t’informem, per exemple, de com participar en la Mitja Marató, de l’estrena de Kulunka Teatro i de la literatura nord-americana de Bukowski; fins a les millors recomanacions comercials junt les millors ofertes de menjars, i els consells del coaching emocional…; tot això passant per una enriquidora varietat d’art, el poema de Kraska, per exemple, i altres temes d’actualitat. No t’ho pots perdre. A les llibreries d’Alcoi i comarques per només 1€.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *