foradia cdturisme

El PP es sorprén d’un estudi del PGOU per valor de 50.500€

L'Ajuntament contracta nous estudis per import de 50.500 € una vegada redactat el PGOU. El grup municipal del partit popular acusa al govern d'ocultar informació a l'oposició sobre el PGOU. Des del 4 de juny és la nova documentació del PGOU a l'Ajuntament. El Sr. Gómez sempre contesta que a l'oposició no se li donarà la documentació fins que ha segut revisat pels tècnics, cosa que denota la falta de transparència que estan portant en aquest procés.

fotoalcoiEl Partit Popular porta demanant en diferents comissions informatives informació sobre el nou document lliurat per l’equip redactor, al que el regidor d’urbanisme, el Sr. Gómez sempre contesta que a l’oposició no se li donarà la documentaci ódel PGOU fins que ha segut revisat pels tècnics, cosa que denota la falta de transparència que estan portant en aquest procés. El Partit Popular es pregunta si tenen por al fet que l’oposició veja la documentació.

El Grup Municipal del PP, en tot moment ha intentat fer aportacions constructives a aquest document, ja que cal recordar que va ser després d’una moció del partit popular (setembre de 2013), quan el govern incorpore a l’esborrany de PGOU una zona industrial destinada a ús tecnològic o el tema d’àrees per a turisme.

En la propera Comissió de Sostenibilitat i Medi ambient el Partit Popular va a seguir sol·licitant conéixer el nou document del PGOU  així com explicacions a les noves contractacions de nous estudis de les zones industrials anunciades pel Sr. Gomez aquest estiu.

Segons ha manifestat la regidora Eugenia del Castillo, “és sorprenent que ara que se suposa que l’empresa redactora del PGOU que ha lliurat tota la documentació, s’hagen de contractar nous estudis per valor de 50.500 € per saber l’adequació del sòl industrial. Hagués estat més coherent haver realitzat aquests estudis abans d’haver redactat l’esborrany del PGOU, això demostra una vegada mes la mala gestió del govern en aquest tema que segueixen fent la casa per la teulada.”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *