foradia subscriutegrat

Primers passos per a la creació d’una Taula de l’Autònom

UPTA-PV i les organitzacions d'autònoms de la Comunitat Valenciana fan els primers passos per a la creació d'una Taula de l'Autònom. UPTA–PV, la Federació d'Autònoms i Empreses de la Comunitat Valenciana (FAESCV) i la Unió d'Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE).

autonomosS’han reunit La Unió de Professionals i Treballadors Autònoms del País Valencià  a la seu general d’Alcoi amb les principals associacions d’autònoms intersectorials de la Comunitat Valenciana, implantades en tot el territori autonòmic, la Federació d’Autònoms i Empreses de la Comunitat Valenciana (FAESCV) i la Unió d’Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE).

Amb el motiu, d’asseure les bases per a la creació d’una futura Taula de l’Autònom, que siga la veu col·legiada que represente a l’autònom davant la Generalitat Valenciana. I també, l’embrió d’un Futur Consell del Treball Autònom Valencià.

Sobre la celebració d’aquesta primera trobada, el secretari general Javier Pastor ha afirmat que “ha estat la primera vegada que hem aconseguit reunir en una taula de treball a més del 80 % de les organitzacions d’autònoms de la Comunitat”; i ha destacat que totes les entitats han acudit “amb ganes de treballar i d’esforçar-se pels treballadors Autònoms”.

També ha expressat el seu desig que a la següent reunió que se celebrarà el pròxim 20 d’Octubre a València, puguen acudir totes les organitzacions que per motius d’agenda no han pogut assistir.
Les participants en la reunió d’avui han estat la mateixa UPTA–PV, la Federació d’Autònoms i Empreses de la Comunitat Valenciana (FAESCV) i la Unió d’Associacions de Treballadors Autònoms i Emprenedors (UATAE).

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *