foradia subscriutegrat

Associacions de Veïns busquen reprendre la regulació als carrers

Associacions de Veïns de Batoi, Sta Rosa La Mistera, Ensantxe-Benissaido, El Centre, Els Clots, Font Roja i Zona Nord reunides exposem lo següent: Sol-licitut per a agafar de la taula la modificació de la ordenança reguladora de l’ocupació del domini públic municipal mitjançant taules cadires i altres elements auxiliars. Les associacions de veïns no volem que es torne a repetir el numeret del passat ple de data 28/07/2014.

ordenanza terrazasEntitats Veïnals i Associacions de Veïns d’Alcoi demanen a  l’Ajuntament d’Alcoi i dels grups polítics Bloc-Compromís, Partit Popular, Psoe i EU-L’Entesa. Les següents Associacions de Veïns de  Batoi, Sta Rosa La Mistera, Ensantxe-Benissaido, El Centre, Els Clots, Font Roja i Zona Nord reunides exposem lo següent:

Que degut a les dades en les que estem i que per ninguna part, ni Ajuntament, ni partits polític, ni persona, ni entitat s’ha demanat reprendre el tema de l’ordenança reguladora de l’ocupació del domini públic municipal mitjançant taules cadires i altres elements auxiliars, demanem que agafem de la taula aquest tema i comencem a treballar ja en la modificació de l’ordenança, busquem el major consens possible amb totes les parts afectades, i convoquem a qui tinguem que convocar, hostalers, grups polítics, veïns, policia, tècnics municipals etc..

Les associacions de Veïns no volem que es torne a repetir el numeret del passat ple de data 28/07/2014 on uns per altres es va quedar sense aprovar la modificació instada pels veïns, la qual recordar que no era la única, i a més a més aclarir que per a incloure eixa modificació vam tindre que interessar-se nosaltres, ningú ens va cridar personalment per a que aportarem res, damunt tenim que suportar que se’ns diga en el ple que soles es va fer cas als veïns i que no ha estat consensuada per mes parts, per tant per a que no es torne a repetir reiterem la nostra petició de que comencem a treballar ja.

Recordar-vos a tots, que els veïns estem a disposició des de fa molt de temps per a treballar obertament aquest tema i molts d’altres.


Una resposta de Associacions de Veïns busquen reprendre la regulació als carrers

  1. […] celebrar la primera reunió sobre l’Ordenança en què han estat representats tots els sectors: associacions de veïns, hostelers i Ajuntament. “Han hagut de passar quasi dos anys des de l’aprovació de […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *